Möten

Möten ska hållas regelbundet; sätt gärna en fast tid 1-2 gånger i månaden. Till varje möte ska en Kallelse skickas ut till alla som har rätt att närvara vid mötet och protokoll ska föras under mötet så att det som sägs och beslutas under mötet dokumenteras och går att blicka tillbaka på.

Alla aktiva i Kåren ska ha utbildning i hur man håller ett möte, och ordförande och vice ordförande i varje sektion och utskott har ansvar att bli cirkelledare för att stärka Kårens samarbete med Folkuniversitetet.

Google-drive är en hårddisk på nätet där ni kan spara era kårdokument. På det viset når ni era dokument bara ni har en Internet-uppkoppling, de ligger också kvar så de som kommer efter er kan dra nytta av ert arbete. Ni kan samarbeta på dokument genom att dela dem med varandra. Samarbetet kan ske simultant dvs. 2 personer kan samtidigt skriva i det. Känner ni er osäkra kan ni alltid maila/ringa Anders och boka in en tid för snabbkurs.

admin@sko.miun.se

På google drive hittar ni mallar för bland annat protokoll och dagordningar. Ladda ner mallen, anpassa den efter just ert ändamål och ladda sedan upp det färdiga protokollet i er mapp på google drive. På så vis sparas allt på samma ställe, alla får tillgång till det och framför allt så finns det kvar till de nya som kommer efter er. Kom ihåg att döpa protokollen med datum för snabbare överblick.

För att boka konferensrummet (ligger bredvid Ut./Sek-rummet) så skriver ni in det i kalendern som sitter på väggen bredvid whiteboard-tavlan. Det är bra om ni även skriver in det i aktivitetskalendern.

För att lägga till events i aktivitetskalendern börja med att skapa en händelse precis som vanligt men till höger på redigeringssidan väljer ni att lägga till aktivitetskalender@sko.miun.se som gäst och skickar en inbjudan. Ett annat bra tips är att lägga till aktivitetskalendern som en prenumeration det gör ni i ”vanliga” kalenderfönstret på vänster sida. Skriv bara in namnet på kontot som på bilden nedan och tryck ”enter” så kommer allt i aktivitetskalendern synas i er egen kalender.

  • moeten.txt
  • Senast uppdaterad: 2016/04/10 15:20
  • (extern redigering)