Välkommen till Kårlex

Kårlex är en guide som syftar till att bistå med den information som Studentkåren i Östersund anser att alla aktiva medlemmar bör ha vetskap om för att organisationen ska få en välfungerande struktur. Vi hänvisar till den här guiden som “första hjälp” när frågor om organisationen och dess verksamhet dyker upp.

Här hittar man alla regler för Kårens arbete och information om hur man gör olika saker inom Kåren. Allt från möteshantering till Ekonomi och termer som man använder i Kåren.

Vår kontaktsida har information om hur man kontaktar olika instanser inom Kåren, man kan kolla upp hur Kårstyrelsen fungerar och hur man tar kontakt med styrelsen, samt kolla upp vilka lokaler Kåren har tillgång till.

Kårstyrelsen 2017 har tagit på sig ansvarsområden, om man är intresserad av att hjälpa till kan man kontakta respektive ansvarig. Utöver det hanteras studentärenden av vårt studentombud och sektionerna stödjer och aktiverar sina program. Andra sociala evenemang arrangeras till största delen av våra utskott.

  • start.txt
  • Senast uppdaterad: 2018/05/25 08:52
  • av ordforande